Відділення НОК України у Львівській області прозвітувало про свою діяльність у поточному році.

23/12/2013

Під головуванням президента НОК України Сергія Бубки завершилась робота Всеукраїнського семінару-наради Національного олімпійського комітету, що відбулась у місті Києві з 18 по 20 грудня.

На семінарі було обговорена співпраця НОК України з регіональними відділеннями у 2013-му, плани та перспективи на 2014 рік. Львівщина прозвітувала про свою діяльність у проточному році і була відзначена за активну участь у популяризації олімпіського руху в регіоні. А саме завдяки проекту відзначення «Кращий спортсмен місяця», спільно з генеральним ІТ-партнером відділення  компанією ТЗоВ «Техніка для бізнесу; та розміщення зображень кращих спортсменів на біл-бордах Львова завдяки інформаційним партнерам відділення компаніями «Комтех-плюс»  та «Комтех-Аудор».

В рамках семінару представники регіональних відділень відвідали презентацію нового проекту «Do like Olympians» – всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету, що реалізується спільно з «The Coca-Cola Foundation». Головна мета – привернення уваги дітей до активного та здорового способу життя й олімпійського руху. Проект включає у себе проведення уроку з олімпійцем, розминку з учнями та майстер-клас від олімпійця.

НОК здійснив черговий крок у покращенні технічного забезпечення діяльності своїх представництв, придбавши й передавши у користування усіх 27 обласних відділень сучасні фотокамери «Samsung».

Інші новини

ukУкраїнська