Відділення Олімпійської Академії України у Львівській області – одне з найкращих в Україні за підсумками 2013року

27/01/2014

24 січня ц.р. на базі Національного університету фізичного виховання та спорту України відбулася XV сесія Олімпійської Академії України. На сесії було заслухано звіт Президента ОАУ проф. Марії Булатової про діяльність Академії у 2013 році та звіт про виконання річного бюджету ОАУ; інформацію про Всеукраїнську мережу шкіл олімпійської освіти; про діяльність лабораторії олімпійської освіти НДІ НУФВіС України; про міжнародну діяльність ОАУ тощо.

В питанні порядку денного про діяльність регіональних відділень Олімпійської Академії України виступили керівники Львівської, Сумської, Чернівецької, Запорізької областей.

В рішенні,яке було ухвалено під час XV сесії Олімпійської Академії України, було відзначено серед інших і успішну діяльність Львівського відділення ОАУ. Керівник відділення проф. Оксана Вацеба отримала з рук Марії Булатової почесну Подяку Олімпійської Академії України.

Члени виконкому ОАУ затвердили план роботи Олімпійської Академії України на 2014 рік та кошторис витрат по доходах та по витратах у сумі 350 тис. грн.

Інші новини

ukУкраїнська