Оголошено про проведення міських, районних та обласного етапів Всеукраїнського конкурсу малюнків серед учнівської молоді «Олімпійська листівка»

04/02/2014

Національний Олімпійський Комітет України за підтримки Міністерства молоді та спорту України у 2013 році започаткував проведення Всеукраїнського конкурсу малюнків серед учнівської молоді «Олімпійська листівка».

Управління молоді та спорту за погодженням з департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з відділенням НОК України у Львівській області оголошує про проведення попередніх етапів цього Конкурсу серед вихованців загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів, ПТНЗ, ВНЗ району (міста) упродовж лютого – квітня 2014 року.

Після завершення першого та другого турів Конкурсу в термін до 30 квітня ц.р.просимо надсилати малюнки переможців другого туру в управління молоді та спорту облдержадміністрації за адресою: 79044, м.Львів, вул. ген. Чупринки, 55-а.

За довідками та додатковою інформацією просимо звертатися до виконавчого директора відділення НОК України у Львівській області Христини Опьоли (тел. 238-49-00, 067-466-11-95).

Умови проведення Всеукраїнського конкурсу малюнків серед учнівської молоді «Олімпійська листівка» додаються

Довідково.

Упродовж 2013 року такий конкурс успішно відбувся на Львівщині. Зокрема на обласний етап конкурсу надійшло понад 200 дитячих творчих робіт з усіх куточків області. Серед найбільш активних учасників конкурсу виявилися Центр творчості дітей та юнацтва міста Кам’янки-Бузької (керівник Зоряна Литвин); зразковий гурток образотворчого мистецтва Центру творчості дітей та юнацтва міста Золочева (керівник Оксана Кирилова); Центр творчості та юнацтва міста Стрия (керівник Ярослав Кітера); Районна школа мистецтв міста Радехів (керівник Степан Огородник); Центр творчості дітей та юнацтва Залізничного району міста Львова (керівник Ігор Кочергін). На обласному етапі конкурсу в урочистій атмосфері було відзначено авторів майже 20 робіт.

Серед 9 номінантів Всеукраїнського конкурсу 2013 року у трьох вікових категоріях відзначено чотирьох школярів Львівської області. Серед яких: Гліб Челяда з м. Броди (1 місце, вікова група 6-9 років), Наталія Карабін з м. Золочів (1 місце, вікова група 10-14 років), Анастасія Вінник з смт. Славське (3 місце, вікова група 10-14 років) та Любава Фабіровська з м.Сокаля (2 місце, вікова група страші 14 років).

Інші новини

ukУкраїнська