На Львівщині визначилися перші фіналісти обласного етапу змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя-2014»

11/04/2014

10 квітня ц.р. у просторому спортивному залі Дрогобицької дитячо-спортивної школи імені Івана Боберського справжнім дитячим спортивним святом розпочалися на Львівщині обласні зональні змагання за програмою Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя-2014».

Кущові змагання організували та провели сектор молоді та спорту Дрогобицької районної державної адміністрації, відділи освіти та сім’ї, молоді та туризму Дрогобицького міськвиконкому, місцева ДЮСШ за активного сприяння відділення НОК України у Львівській області.

Після підняття Олімпійського прапора та виконання Державного гімну України до юних спортсменів звернулися керівники спортивного руху Дрогобиччини та міста Дрогобича – Роман Проць та Олег Войтечко, які побажали усім учасникам змагань, їхнім учителям та уболівальникам спортивних успіхів та приємного дозвілля.

Участь у цих змаганнях взяли шість кращих команд: «Капітошка» Бориславської ЗОШ № 4, «Олімпійські козачата» Станківської СЗОШ Стрийського району, «Живчик» Трускавецького НВК СЗШ №2-гімназія, «Орли» Рихтицької ЗОШ Дрогобицького району; «Соколята» Стебницької ЗОШ № 18 та «Юні олімпійці» ЗОШ № 4 міста Дрогобича.

Окрім представлення команд та спортивних естафет, які відбулися досить жваво та емоційно, юні спортсмени взяли участь у олімпійській вікторині, де продемонстрували свої знання з історії спорту та олімпійського руху.

В результаті цікавої спортивної боротьби переможцями зональних змагань «Олімпійське лелеченя-2014» виявилися команди з міст Стебника та Трускавця, які отримали путівку на обласні змагання, що відбудуться у Львові.

Загалом зональні змагання «Олімпійського лелеченя» на Львівщині відбуваються у семи групах, по дві команди-переможці з яких змагатимуться в головному обласному фіналі 24 квітня ц.р.

Інші новини

ukУкраїнська