На Львівщині розпочалися Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та заходи в оздоровчих таборах „Олімпійське літо”

16/06/2014

На Львівщині турніром з волейболу серед юнаків та дівчат, які відпочивають у пришкільних таборах Пустомитівського району, розпочалися Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах „Олімпійське літо”.

Змагання відбулися у спортивному залі загальноосвітньої школи с.Солонка Пустомитівського району. Турнір організований Львівським обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” спільно з сектором молоді та спорту Пустомитівської райдержадміністрації за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації та відділення НОК України у Львівській області.

Учасників та вболівальників спортивного свята привітали Валерій Янюк – заступник директора Львівського обласного центру ФЗН „Спорт для всіх” та Леонід Двойченков – завідувач сектором молоді і спорту Пустомитівської райдержадміністрації.

У турнірі взяли участь 6 команд –3 команди юнаків та 3 команди дівчат (всього 44 юних прихильників волейболу).

Призові місця розподілились таким чином:

серед хлопців

І місце – Пустомитівська ЗОШ №1

ІІ місце – Солонківська ЗОШ

ІІІ місце – Зубрянська ЗОШ

серед дівчат

І місце – Солонківська ЗОШ

ІІ місце – Пустомитівська ЗОШ №1

ІІІ місце – Зубрянська ЗОШ

Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами від Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Львівський обласний центр ФЗН „Спорт для всіх”

Інші новини

ukУкраїнська