На вулицях Львова – нові білборди із зображеннями кращих спортсменів Львівщини

10/07/2014

Цими днями на вулицях Львова вже традиційно з’явилися нові білборди із фотозображеннями кращого спортсмена Львівщини за підсумками окремого місяця. Цим разом львів’яни та гості древнього міста можуть пошанувати успіхи чемпіона Європи 2014 року з кульової стрільби Олега Царькова.

Вихованець Львівської школи вищої спортивної майстерності, представник Збройних Сил України Олег Царьков на європейських змаганнях у столиці Російської Федерації в березні ц.р., в непростий для України час, у стрільбі з пневматичної гвинтівки виборов у скарбницю збірної команди України золоту медаль, встановивши при цьому у фінальній стрільбі новий рекорд Європи та ще й посів друге місце в командному заліку. Для львів’янина Олега Царькова це була перша перемога на міжнародній арені серед дорослих. Раніше він двічі ставав бронзовим призером європейської першості серед юніорів.

Тренери кращого спортсмена Львівщини: Заслужений тренер України Анатолій Кукса та заслужений майстер спорту України Леся Леськів.

Встановлення таких білбордів стало можливим завдяки співпраці відділення НОК України у Львівській області з інформаційними партнерами: компаніями –операторами зовнішньої реклами «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор».

Принагідно варто зауважити, що 3 квітня ц.р. Національний олімпійський комітет України визнав чемпіона Європи зі стрільби з пневматичної зброї Олега Царькова найкращим спортсменом місяця в Україні. Наставниця львівського спортсмена Леся Леськів названа найкращим тренером березня 2014 року.

Інші новини

ukУкраїнська