На білбордах Львова – кращі спортсмени Львівщини

11/08/2014

З ініціативи відділення НОК України у Львівській області, партнерів відділення та усієї спортивної громадськості вже не вперше у Львові з’являються білборди із зображеннями кращого спортсмена області за підсумками окремого місяця.

Зокрема в серпні ц.р. розміщено фотозображення каноїста Тараса Міщука, якого було визнано найкращим спортсменом Львівщини за підсумками червня 2014 року та представника кульової стрільби Павла Коростильова, якого було визнано найкращим спортсменом Львівщини за підсумками травня цього року.

Обидвоє спортсменів – вихованці Львівського училища фізичної культури й є одними з найперспективніших молодих спортсменів Львівщини. Павло Коростильов завершився навчання в 10 класі, а Тарас Міщук навчається на другому курсі училища.

Тарас Міщук виборов таке почесне звання завдяки здобутій золотій нагороді на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное серед молоді віком до 23 років (Франція) та бронзовій медалі чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное 2014 року (Німеччина) у складі українського екіпажу каное-четвірки.

Відповідно Павло Короситильов став одним із тріумфаторів одного з найпрестижніших міжнародних турнірів «Гран Прі Визволення» (Чехія) та Кубку світу з кульової стрільби серед юніорів (Німеччина) й здобув бронзову медаль етапу Кубка світу з кульової стрільби (Німеччина), а зараз активно готується до виступу у складі збірної команди України на II-х Юнацьких Олімпійських Іграх (Нанкін, Китай).

Вітаємо молодих перспективних спортсменів та їхніх тренерів Заслуженого тренера України Володимира Деця та Михайла Поцюрка (тренери Т. Міщука) та Заслужених тренерів України Валентину Коростильову та Олександра Камінського (тренери П. Коростильова) !

Встановлення таких білбордів стало можливим завдяки співпраці відділення НОК України у Львівській області з інформаційними партнерами: компаніями–операторами зовнішньої реклами «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор».

Інші новини

ukУкраїнська