Юрій Підлісний взяв участь у вшануванні кращого спортсмена та тренера Львівщини за результатами липня 2014 року

21/08/2014

21 серпня ц.р. в залі засідань велотреку Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м Львові під час засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області за участю заступника голови Львівської облдержадміністрації Юрія Підлісного, Олімпійського чемпіона Олександра Петріва, стипендіата НОК України Андрія Кіся, представників ЗМІ, відбулося вшанування кращого спортсмена та тренера Львівщини за результатами липня 2014 року.

Лауреатом липня стала Заслужений майстер спорту України з фехтування, Олімпійська чемпіонка Лондона Яна Шемякіна, яка на Чемпіонаті світу 2014 року в Казані виборола свою першу нагороду світового ґатунку – бронзову медаль.

Зважаючи на відсутність Яни Шемякіної, її нагороду та нагороду кращого тренера Львівщини отримав її особистий тренер, заслужений тренер України Андрій Орліковський. Своєю чергою А. Орліковський щиро подякував олімпійській громаді Львівщини за таке визнання й запевнив у подальшій плідній праці на фехтувальній доріжці.

Члени виконкому відділення НОК України у Львівській області під керівництвом Юрія Майбороди обговорили хід підготовки до проведення на Львівщині Всеукраїнських акцій НОК України «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень», а також визначилися щодо проведення чергових звітно-виборних зборів та Олімпійської ради відділення. Такі збори заплановано провести 25 вересня ц.р.

Інші новини

ukУкраїнська