Відбулася Всеукраїнська селекторна нарада Мінмолодьспорту України

05/09/2014

4 вересня 2014 року в студії Львівської філії „Укртелекому” керівники фізкультурно-спортивних структур Львівщини взяли участь у Всеукраїнській селекторній нараді, яку провели Міністерство молоді і спорту України та НОК України. Провадили нараду Перший заступник Міністра молоді та спорту України Ніна Уманець та виконавчий директор НОК України Наталія Коваленко. В київській студії були також присутні керівники центральних рад фізкультурно-спортивних товариств та відомств, Всеукраїнських центрів «Спорт для всіх» та «Інваспорт», Олімпійської Академії України та ін.

На порядку денному було розглянуто питання щодо підготовка та проведення заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні, Всеукраїнських акцій НОК України «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень».

Інформацію про підготовку Львівщини висвітлив начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода.

У львівській студії в нараді взяли участь керівники обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств та відомств; директори обласних центрів «Спорт для всіх» та «Інваспорт»; представники управління сім′ї, молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради; Львівського державного університету фізичної культури, училища фізичної культури, школи вищої спортивної майстерності; виконавчий директор відділення НОК України у Львівській  області та стипендіат НОК України.

Довідково.

На виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України від 03.07.2014 р. № 24056/1/1-14 до листа Національного Олімпійського комітету України від 25.06.2014 р. № 505-НК у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський урок – 2014», «Олімпійський тиждень – 2014» та з нагоди Дня фізичної культури та спорту у період 12 до 22 вересня ц.р. у всіх районах Львівщини відбудеться низка спортивно-масових заходів, естафет, відкритих уроків, лекцій, вікторин, диспутів, показових тренувань, змагань, міні-турнірів, естафет, конференцій спортивної тематики, зустрічей з провідними тренерами, спортсменами, ветеранами спортивного руху й т. ін.

Традиційно заходи в рамках цих акцій відбуваються з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, який цьогоріч припадає на 13 вересня.

Для успішної організації та проведення на території області Всеукраїнських заходів «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень» підписано відповідне доручення заступника голови Львівської облдержадміністрації  Ю.Т. Підлісного за № 2/0/19-14 від 04.08.2014 року.

Центральне загальнообласне свято «Олімпійський урок–2014» заплановано на 13 вересня 2014 року у місті Жовква, де в рамках ХХІІІ спортивних ігор Львівщини та VІІ обласних спортивних ігор ветеранів спорту відбудеться урочисте спортивно-масове свято, відзначення кращих представників фізкультурно-спортивного руху Львівщини, показові тренування за участю членів національної збірної команди України з настільного тенісу та обласні змагання з настільного тенісу, показові змагання в рамках відкритого чемпіонату України з авіамодельного спорту та інші спортивні-масові заходи.

Інші новини

ukУкраїнська