Львівські стрілки здобувають «золото» чемпіонату світу

17/09/2014

На світовій першості зі спортивної стрільби, що наразі триває в іспанській Гранаді, наша чоловіча команда пістолетчиків  у складі Павла Коростильова, Романа Бондарука та Олександра Петріва виборола медаль найвищого ґатунку.

«Золотий» результат українських хлопців у стрільбі з малокаліберного пістолета на 25 м – 1699 очок.

Нагадаємо, в активі української збірної вже 5 нагород іспанського чемпіонату світу. Срібна медаль на рахунку Олени Костевич (стрільба з пневматичного пістолета, 10 м). Бронзова нагорода у Галини Авраменко (стрільба по рухомій мішені, 10 м, змішаний біг), яка з колегами по збірній Вікторією Рибоваловою та Катериною Самохіною посіла третє місце й в командному виступі. Ще одну «бронзу» Україні принесла наша жіноча команда у складі Наталії Кальниш, Лесі Леськів та Ольги Голубченко (стрільба з малокаліберної гвинтівки, 50 м).

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав новоспечених чемпіонів, їх наставників та національну Федерацію стрільби з блискучим досягненням, побажавши не зупинятися на досягнутому та впевнено рухатися до нових звершень.

www.noc-ukr.org

Інші новини

ukУкраїнська