Церемонія відкриття Олімпійського фестивалю відбудеться під гаслом «Насолоджуйся спортом»

15/01/2015

25 січня в австрійському містечку Чаггунс у спортивному комплексі Montafon Nordic відбудеться урочиста церемонія відкриття ХІІ зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю.

«Вперше змагання турніру прийматимуть одразу дві країни – Австрія та Ліхтенштейн. Цей історичний факт зіграє ключову роль в тематиці церемонії. «Насолоджуйся спортом» – саме в такому позитивному настрої відбуватиметься захоплююче спортивне свято», – сказав генеральний директор ЄЮОФ-2015 Філіп Гроборш.

Постановник хореографічних та музичних номерів Тамара Кауфман обіцяє, що на гостей та учасників ЄЮОФ-2015 чекає цікава та яскрава програма. «У наших номерах виступатимуть не професійні виконавці, а любителі, які наполегливо готувалися протягом декількох місяців. Кожен з них має велику мотивацію та з нетерпінням чекає початку свята, щоб стати частиною великого Олімпійського дійства», – додала вона.

Пані Кауфман також відзначила, що основним елементом церемонії стане висхідна зірка, яка символізує сьогоднішніх юних учасників змагань як завтрашніх зірок спорту.

Нагадаємо, ЄЮОФ-2015 відбудеться 25-30 січня.

У ньому візьмуть участь понад 900 юних атлетів континенту віком 14-18 років, які змагатимуться у 8 видах спорту.

Відзначимо, на ЄЮОФ-2015 нашу країну представлятиме 21 спортсмен. Українці виступатимуть у 7 видах спорту з 8: біатлоні, гірських лижах, лижних гонках, сноубордингу, стрибках з трампліну, фігурному катанні та лижному двоборстві.

Оперативні та ексклюзивні новини з місця змагань читайте на офіційному сайті НОК України та на сторінках НОК України/Олімпійська команда в соціальних мережахhttp://vk.com/olympicuahttps://www.facebook.com/olympicua іhttps://plus.google.com/+OlympicUA/posts .

Інші новини

ukУкраїнська