ГЕОРГІЙ ІВАНИЦЬКИЙ – НАЙКРАЩИЙ СПОРТСМЕН ЛЬВІВЩИНИ ЗА ПІДСУМКАМИ ЧЕРВНЯ

01/07/2015

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління молоді і спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного червня 2015 року лучника Георгія Іваницького!

Тренери Г. Іваницького: Заслужені тренери України Василь Ткачек та ТетянаОбразцова.

Це почесне звання перспективний молодий спортсмен виборов завдяки двом медалям – золотій та бронзовій, здобутим на перших в історії світового спорту Європейських іграх 2015 року в Баку (Азербайджан).

Зокрема Георгій Іваницький, у парі з Лідією Січеніковою з Чернівців в наднапруженому поєдинку зі збірною Словенії здобув «бронзу» в командних змаганнях зі стрільби з лука серед змішаних пар.

А вже в командних змаганнях серед чоловіків збірна команда України в складі львів’ян Георгія Іваницького, Маркіяна Івашка та харків’янина Віктора Рубана, звівши рахунок до перестрілки у фінальній зустрічі зі збірною командою Іспанії, виборола золоті нагороди  І Європейських Ігор!

В особистих змаганнях Георгій Іваницький посів 5 місце поступившись майбутньому переможцю – іспанцю Альваріно Гарсія Мігелю в перестрілці «9» на «9» за вихід до пів-фіналу змагань, де стріла суперника виявилась ближчою до центру мішені.

Незабаром відбудеться вшанування кращого спортсмена Львівщини за результатами історичного спортивного червня 2015 року та його особистих тренерів!

Інші новини

ukУкраїнська