Андрій Федечко – найкращий спортсмен Львівщини за підсумками спортивного липня 2015 року

04/08/2015

Надзвичайно щедрим на спортивні нагороди для представників Львівщини виявився спортивний липень 2015 року: відразу кілька спортсменів області здобули гучні нагороди світового та європейського ґатунку.

При цьому традиційне голосування членів виконкому відділення НОК України у Львівській області та членів колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками липня 2015 року майстра спорту України міжнародного класу з сучасного п’ятиборства Андрія Федечка.

Таке визнання Андрій Федечко здобув завдяки сенсаційній бронзовій медалі на Чемпіонаті світу, який нещодавно успішно завершився для національної збірної команди України в німецькій столиці.

Нагадаємо, що вихованець львівської школи сучасного п’ятиборства Андрій Федечко на першому для себе чемпіонаті світу піднявся на третю сходинку світового п’єдесталу та виборов індивідуальну олімпійську ліцензію на Ріо-де-Жанейро – 2016!

При цьому варто зауважити, що на цій світовій першості перемогу здобув ще один представник збірної команди України Павло Тимощенко, якого за рішенням НОК України визнано найкращим спортсменом України в липні. Саме Павло Тимощенко став першим в історії незалежної України чемпіоном світу з сучасного п’ятиборства серед чоловіків!

Незабаром відбудеться вшанування найкращого спортсмена Львівщини та його тренерів, Заслужених тренерів України Володимира Софієнка та Олега Фіалковича.

Інші новини

ukУкраїнська