«Олімпійська книга» допоможе львівським школярам поглибити знання про Олімпійський рух

09/02/2017

10 лютого у Львові під егідою відділення Національного Олімпійського Комітету України у Львівській області проходитиме освітньо-пізнавальний захід «Олімпійська книга», який проводиться у рамках Всеукраїнського проекту НОК України.

В обласній бібліотеці для дітей (вул. Винниченка, 1) кілька десятків школярів ознайомлять з засадами Олімпійського руху, його цінностями та ідеалами. Також дітей познайомлять з книгами олімпійської тематики.

З львівськими школярами спілкуватимуться виконавчий директор відділення НОК у Львівській області, учасниця зимових Олімпійських ігор 1994 року в Ліллехаммері, майстер спорту з гірськолижного спорту Христина Подгрушна-Опьола та стипендіат НОК України, кандидат у майстри спорту з санного спорту, учасниця I зимової Юнацької Олімпіади Галина Куречко.

У програмі акції «Олімпійська книга» запланована вікторина, у ході якої діти позмагаються у знаннях про Олімпіади та Олімпійський рух. Також школярикам розкажуть про XIII Європейський юнацький олімпійський фестиваль з зимових видів спорту, який 11-18 лютого проходитиме у  Ерзурум.

Учасникам акції «Олімпійська книга» подарують книги та журнали на спортивну тематику, щоби школярі могли збагачувати знання про Олімпійський рух та про видатних українських олімпійців.

Початок заходу «Олімпійська книга» — о 14.00.

Пресс-служба 




Інші новини

ukУкраїнська