Спортсмени Львівщини у складі національної збірної України з веслування на човнах «Дракон» посіли друге командне місце в чемпіонаті Європи

13/07/2017

Нещодавно в угорському місті Сегед завершився чемпіонат Європи з веслування на човнах «Дракон». Українська збірна посіла друге командне місце серед дев’яти країн-учасниць змагань, виборовши 13 комплектів нагород.

В складі національної збірної успішно змагалися й представники Львівщини: Андрій Маслюк, Роман Штикало, Володимир Скариш, Юрій Копитко, Павло Качмар, Олег Тимчій, Ілля Варчевський, Ростислав Білінський, Тарас Борис, Оксана Пилипів, Олексій Чичкан, Юрій Дякун, Руслан Чуніс, Тарас Браташ.

Також львів’янин були й у складі національної збірної серед спортсменів-ветеранів, зокрема: Григорій Романюк, Андрій Бучковський, Андрій Цимбала, Роман Бундз, Роман Дмитришин, Ольга Кузів.

За підсумками фінальних заїздів український екіпаж здобув перемогу на дистанції 2000 м в дисципліні S20 серед чоловіків та 9 комплектів срібних медалей.

Тричі українським екіпажам вдалося замкнути трійку фіналістів – на дистанціях 200 м та 500 в дисципліні S10 серед чоловіків, а також в міксті на 500 метрів в дисципліні S10.

Вітаємо спортсменів та тренерів Львівщини із вдалим виступом на континентальній першості та бажаємо подальших здобутків!

Уляна Штангрет, управління фізичної культури та спорту ЛОДА

Інші новини

ukУкраїнська