До початку ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос Айресі – рівно рік!

28/09/2017
З нагоди 1 року до початку ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос Айресі (Аргентина) Національний олімпійський комітет України, 2 жовтня на центральній площі Львова організовує олімпійський флешмоб за участю учнів 8-10 класів загальноосвітніх шкіл міста.
Захід проводиться за підтримки відділення НОК України у Львівській області та Львівської міської ради.
Участь у спортивному святі візьмуть голова обласного відділення НОК України Юрій Турянський, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, начальник управління молоді та спорту Львівської міської ради Антон Нікулін, голова відділення Олімпійської академії України у Львівській області Оксана Вацеба, член Комісії з Олімпійської освіти Міжнародного Олімпійського Комітету, молодий посол ІІ ЮОІ 2016 року, в Ліллехаммері Віра Передерій.
Гарний настрій усім присутнім подарують черлідери команди «Lemberg Angels».
Долучайтесь до свята спорту і Ви!
Довідково:
Юнацькі Олімпійські ігри – найголовніший старт чотириріччя для юних атлетів світу віком від 15 до 18 років.
У III літніх ЮОІ, які проходитимуть з 6 по 18 жовтня 2018 року, братимуть участь біля 4 тисяч спортсменів з 206 країн світу. До програми змагань окрім традиційних 28 видів спорту, включені і нові олімпійські – спортивні танці (брейк-данс), карате, спортивне скелелазіння, а також 3 неолімпійські – акробатична гімнастика, міні-футбол та баскетбол 3х3.

Інші новини

ukУкраїнська