«Посилки успіху» від Фонду Кличка прибули на Золочівщину та Сколівщину

07/12/2017

Нещодавно ще два шкільні спортивні осередки Львівщини отримали «Посилку успіху» від Фонду Кличка. Зокрема комплекти зі спортивними подарунками надійшли в Куровицьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Золочівської районної ради та Підгородецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Сколівської районної ради.

У комплекті «Посилки успіху» міститься такий спортивний інвентар: футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі, скакалки, суддівські свистки, електронні секундоміри, сітки для м’ячів, маніжки, помпи для м’ячів та календарі з логотипом Фонду Кличка.Загальна вартість однієї посилки становить 5 400 гривень.

Управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації висловлює щиру подяку вчителям фізичної культури загальноосвітніх закладів, учнівському колективу та керівникам секторів молоді та спорту райдержадміністрацій, за активну підготовку конкурсних заявок. Бажаємо подальших перемог та спортивних досягнень!

Нагадаємо, що серед 50-ти переможців всеукраїнського конкурсу «Посилка успіху» від Фонду Кличка було оголошено й шість номінантів із Львівщини. Першими вже отримали такі комплекти Попелівський навчально-виховний комплекс «Загальний навчальний закладI-III ступенів – дошкільний навчальний заклад» Дрогобицького району та Стрийська загальноосвітня школаI-III ступенів № 10 Стрийської міської ради.

Ольга Мельник, управління фізичної культури та спорту ЛОДА

Інші новини

ukУкраїнська