Визначилися фіналісти другого сезону спортивного проекту «Шкільні батли»

10/05/2018

Визначилися фіналісти другого сезону «Шкільних батлів» – проекту, організованому Національним Олімпійським комітетом Львівщини у тісній співпраці з обласною радою та телеканалом «Перший Західний».

Сьогодні, 10 травня, відбулися зйомки восьмої програми другого сезону, участь у якій взяли школярі з Самбора та Волицького навчально-виховного комплексу. Зірковим гостем програми був відомий український боксер Роман Джуман.

Команди з Самбора та Волицького НВК мали усі можливості потрапити до фіналу змагань, однак у підсумковій турнірній таблиці їм не вдалося випередити кращі команди попередніх семи етапів, а саме команду школярів Луганщини, Борислава та Дрогобича. Серед 16 шкіл-учасниць проекту другого сезону саме ці три команди змагатимуться за головний приз змагань та перемогу у другому сезоні проекту. Зйомки фінальної програми другого сезону відбудуться наступного четверга, 17 травня, у палаці спорту «Динамо», що на вулиці Віторвського, 53. Школярі традиційно демонструватимуть свої спортивні навики та інтелектуальні здібності.

Інші новини

ukУкраїнська