Приєднуйтесь через соціальні мережі до конкурсів НОК з нагоди святкування 100 днів до ЮОІ-2018

25/06/2018

28 червня світ відзначатиме рівно 100 днів до старту однієї з найголовніших спортивних подій року – ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор, які в жовтні відбудуться в аргентинському Буенос-Айресі.

Поки наші найкращі юні спортсмени продовжують виборювати право на участь у цих змаганнях, Національний олімпійський комітет України оголошує конкурс на найкращу фотографію та відео до святкування 100 днів до ЮОІ-2018.

Отже, щоб взяти участь у фотоконкурсі необхідно:

1.Зробити оригінальне фото, яке передає ваш спортивний стиль та настрій (у певному виді спорту), тримаючи в руках чи використовуючи гаджет з наявною візуалізацією, напис «100 days to Buenos Aires» (як на банері до цієї новини).

2. Розмістити це фото на своїй сторінці www.facebook.com чи www.instagram.com з хештегом #100daystogoYOG2018 та #RoadtoBuenosAires2018.

Результати конкурсу будуть підведені 9 липня 2018 року. Одного переможця буде визначено за допомогою програми random.org, другого обиратиме експертне журі НОК.

Кожен з переможців отримає ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ПРИЗ від Юнацької Олімпійської команди України.

Щоб стати учасником конкурсу на найкраще відео необхідно:

1. Зробити цікаве відео на телефонний пристрій (тривалість – до 30 секунд), яке передає ваш спортивний стиль та настрій та в якому ви продемонструєте свій фірмовий спортивний елемент (у певному виді спорту).

2. У відео обов’язково використати такі фрази:

«100 днів до Юнацьких Олімпійських ігор»

«Покажи, на що ти здатний!»

«Побачимось у Буенос-Айресі!»

3. Розмістити це відео на своїй сторінці www.facebook.com чи www.instagram.com з хештегом #100daystogoYOG2018 та #RoadtoBuenosAires2018.

Результати конкурсу будуть підведені 28 липня 2018 року. Одного переможця буде визначено за допомогою програми random.org, другого обиратиме експертне журі НОК. Кожен з переможців отримає ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ПРИЗ від юнацької Олімпійської команди України.

НОК

Інші новини

ukУкраїнська