Нагороди знайшли своїх героїв

09/11/2018

Сьогодні, 8 листопада, у приміщенні ресторану «Park. Art of Rest» відбулося нагородження найкращої спортсменки Львівщини у жовтні Алли Черкасової. Нагадаємо, наприкінці жовтня Алла стала чемпіонкою світу з вільної боротьби в Угорщині у ваговій категорії до 68 кг. Що цікаво, НОК України визнав Аллу Черкасову найкращою спортсменкою жовтня в Україні.

Окрім Алли Черкасової та її тренера Андрія Пістуна пам’ятні подарунки від партнерів відділення НОК України у Львівській області також отримали срібні призерки ІІІ літніх юнацьких Ігор в Буенос-Айресі Оксана Чудик (вільна боротьба), її тренер Олександр Раковський та Христина Погранична (художня гімнастика) і її тренер Ірина Руда. Без подарунків також не залишилися й інші двоє представників Львівщини на юнацькій Олімпіаді Жанна Наумова (стрільба з лука), її тренер Світлана Колядінцева, а також весляр Тарас Кузик (тренери Олег Тимчій та Роман Мищишин), який опинився за крок від медалі, фінішувавши на високому четвертому місці.

Також під час заходу було вручено сертифікати на стипендії КМУ для групи ветеранів спорту Львівщини: Бориса Рассихіна (футбол), Тамари Левчичової (велоспорт), Віри Мудрої (багатоборство), Павла Жиркова (легка атлетика), Юрія Самаріна (один з керівників обласної асоцації ветеранів спорту), Івана Ковальчука (веслування), Миколи Нестеренка (легка атлетика) та Романа Мазяка (один з організаторів обласної Асоціації ветеранів спорту).

Окремо були відзначені Учасники Ігор Нескорених – велика гордість не лише для Львівщини, а й для усієї України.

Впродовж 20-27 жовтня в австралійському Сіднеї тривали міжнародні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час бойових дій Invictus Games (Ігри Нескорених-2018).

Українці привезли із Сіднею 7 золотих та 10 срібних медалей. 15 учасників української команди вибороли 5 місце у медальному заліку.
До складу Національної збірної команди України на Invictus Games 2018 увійшли троє представників Львівщини: Богдан Оксентюк, Сергій Шимчак та тренер зі стрільби з лука Олена Паламарчук.
Богдан Оксентюк (ветеран Національної гвардії України, учасник АТО з 2014 по 2018 рік) став володарем золотої медалі з легкої атлетики (біг на 1500 м), срібної та бронзової медалей з плавання (50 та 100 метрів вільним стилем).

Сергій Шимчак (ветеран Збройних сил України, учасник АТО у 2014-2015 роках) виборов «золото» в командних змаганнях зі стрільби з лука та посів 4 місце у велоспорті (категорія Men’s Road Cycling IRB1).

Під нагородження найкращої спортсменки Львівщини у жовтні керівництво ГО «Відділення НОК України у Львівській області» підписало меморандум про партнерство та співпрацю з інформаційною агенцією «Дивись.info».

Почесними гостями заходу стали легендарні колишні зіркові хокеїсти НХЛ Вейн та Дейв Бабичі, які відгукнулися на пропозицію президента обласної федерації хокею Миколи Романюка та прибули на Львівщину, щоб провести майстер-класи для молодих хокеїстів. Брати Бабичі, а також почесний консул Канади у Львові Оксана Винницька, Нестор Будик, представник організації «Канадійські Друзі хокею в Україні» та Мирон Затварницький, один із активних волонтерів української Олімпійської збірної під час Олімпіади у Ванкувері (2010), отримали пам’ятні подарунки від відділення НОК України у Львівській області.

Особлива подяка за організацію заходу партнерам відділення НОК Львівщини: компаніям «Новодім», «Тета Тепло», концерну «Хлібпром», ТЦ «Скриня», кондитерській «Вероніка», «Наливкам зі Львова», гірськолижному курорту «Буковиця», охоронній-юридичній компанії «Гепард», компанії «Індустріальний бізнес-парк», ресторану «Антрекот» та нашому новому партнеру «Леокераміка».

Інші новини

ukУкраїнська