У фіналі Кубка України-2019 з волейболу зіграють «Барком-Кажани» та «Серце Поділля»

13/02/2019

Сьогодні, 13 лютого, у Львові відбулися перші матчі “Фіналу чотирьох” Кубка України-2019 з волейболу серед чоловіків. У боротьбу за трофей вступили  “Барком-Кажани”, “МХП Вінниця”, “Серце Поділля” та “Політехнік-Одеса”.

Півфінальні пари визначив жереб: «Серце Поділля» –  «МХП – Вінниця» та “Барком-Кажани” – “Політехнік-Одеса”.

У першому півфінальному матчі у вінницькому дербі «Серце Поділля» перемогло «МХП – Вінницю» – 3-1. У другому львівський «Барком-Кажани» обіграв у трьох сетах ВК “Політехнік” (Одеса) –  3:0!. Отож, завтра, 14 лютого, у фіналі зіграють «Барком-Кажани» проти “Серця Поділля”. Початок фінальної зустрічі о 19:00.  А поєдинок за «бронзу» почнеться о 16:30. У ньому зустрінуться «МХП-Вінниця» та “Політехнік-Одеса”.

Запрошуємо усіх прийти на фінальний матч та підтримати наших!

Додамо, що до вболівальників  “Барком-Кажани” долучаться голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський, а також львівська «Галичанка», яка є чотириразовим чемпіоном України, неодноразовим володарем Кубка та Суперкубка України. Сподіваємось, така чемпіонська підтримка додасть наснаги «кажанам» у боротьбі за те, щоби залишити Кубок України вдома, адже минулого сезону саме «Барком» виборов почесний трофей.

Інші новини

ukУкраїнська