В дорадчих органах НОК України працюватимуть п’ятеро представників Львівщини

19/02/2019

Під час першого засідання новообраного Виконкому Національного олімпійського комітету України на чолі з Сергієм Бубкою було затверджено новий перелік комісій, їх голови та персональний склад дорадчих органів НОК на термін 2019-2022 років.
Як вже згадувалося, голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський очолив одну із 18 комісій – комісію «Спорт для всіх».
Варто відзначити, що у персональних складах комісій НОК України працюватимуть загалом п’ятеро представників Львівщини. Зокрема Юрій Турянський, окрім керівництва комісією «Спорт для всіх», увійшов до складу комісії «Преса та комунікації»; заступник голови відділення, ректор ЛДУФК імені Івана Боберського Євген Приступа – до складу комісії «Спорт та навколишнє середовище»; заступник голови – відповідальний секретар відділення Оксана Вацеба буде представлена в трьох комісіях: «Закордонне українство», «Осередки НОК», «Олімпійська освіта та культура»; член виконкому відділення, учасник І Зимових юнацьких Олімпійських ігор 2012 року в Інсбруку та ХХІІ Зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі з гірськолижного спорту, член НОК України Дмитро Мицак з Борислава виконуватиме функції заступника голови комісії атлетів і працюватиме разом з проф. Євгеном Приступою в комісії «Спорт та навколишнє середовище». Олімпійський чемпіон зі Львова, член НОК України гімнаст Богдан Макуц увійшов до Ради Асоціації олімпійців України.
Бажаємо представникам Львівщини плідної роботи на наступне чотириріччя!
Нагадаємо, що Комісії Національного олімпійського комітету України є колегіальними дорадчими органами Виконавчого комітету НОК України, які створюються з метою поглиблення та удосконалення роботи Виконкому відповідно до напрямків його діяльності та на виконання статутних завдань.

ПЕРЕЛІК КОМІСІЙ НОК УКРАЇНИ НА 2019-2022 РОКИ

– Комісія атлетів (голова – Саладуха О.В.);
– Етична комісія (голова – Булатова М.М.);
– Комісія «Чесна гра» (голова – Борзов В.П.);
– Комісія «Олімпійські федерації» (голова – Гоцул І.Є.);
– Юридична комісія (голова – Костенко П.І.);
– Медична комісія (голова – Корж В.П.);
– Комісія «Преса та комунікації» (голова – Волков О.І.);
– Комісія «Спорт та навколишнє середовище» (голова – Імас Є.В.);
– Комісія «Спорт для всіх» (голова – Турянський Ю.І.);
– Комісія «Суб’єкти олімпійського руху» (голова – Баженков Є.В.);
– Комісія з нагороджень (голова – Гутцайт В.М.);
– Комісія «Осередки НОК України» (голова – Ковальов В.О.);
– Комісія «Жінки в спорті» (голова – Добринська Н.В.);
– Комісія «Олімпійська освіта та культура» (голова – Булатова М.М.);
– Комісія «Закордонне українство» (голова – Карленко В.П.);
– Комісія «Інновації в спорті» (співголови – Платонов В.М., Ємець І.М.);
– Комісія «Антураж атлета» (голова – Говорова О.І.);
– Маркетингова комісія (голова – Гаврик С.Ю.).

З усіма персональними складами комісій Національного олімпійського комітету України можна ознайомитись за покликом: http://noc-ukr.org/about/structures/commissions/komisiya-anturazh-atleta-/

Інші новини

ukУкраїнська