Хокейний вікенд у Новояворівську. Запрошуємо вболівальників на матчі чемпіонату України

02/03/2019

Цими вихідними на вболівальників хокею чекає справжній хокейний вікенд у Новояворівську. У суботу та неділю будуть зіграні матчі чемпіонату України у трьох вікових категоріях.

Звертаємо увагу, що наші «Галицькі Леви» U-19 розпочинають боротьбу у серії плей-офф проти «Динамо» (Дніпро). Це ½ плей-офф. Матчі триватимуть до трьох перемог однієї з команд. Перші два матчі серії пройдуть у Новояворівську. В ¼ «динамівці» обіграли харківську «СДЮСШОР».

Не менш цікавими будуть баталії у віковій категорії U-12. Де також розпочнеться другий етап змагань. «Галицькі Леви-2007» прийматимуть «СДЮСШОР» (Харків). Після першого етапу наша команда посіла 2-ге місце, і команда вийшла у групу «С», де окрім «хижаків» також будуть виступати «Крижинка», «Дніпро», «СДЮСШОР», «Шершні» та «Морські Вовки». Відзначимо, що у фінальний тур вийдуть 5 кращих команд групи «С» та краща команда групи «D».

А в чемпіонаті U-15 «Галицькі Леви» поміряються силами з «Кривбасом». На даний час підопічні Віталія Шляхова лідирують в чемпіонаті маючи в своєму активі 52 залікові бали. У київської «Крижинки» на два очка менше.

Запрошуємо усіх вболівальників прийти на Льодову арену для того щоб підтримати наші хокейні колективи у надважливих поєдинках. Вхід на матчі – вільний.

Вашій увазі календар матчів на ці вихідні. 

2 березня, субота:

ЧУ. МДХЛУ. U-12. «Галицькі Леви» : «СДЮСШОР» 12:30

ЧУ. U-15. «Галицькі Леви» : «Кривбас» 17:30

ЮХЛ. U-19. 1/2 плей-офф. «Галицькі Леви» : «Динамо» 19:30

березня, неділя:

ЧУ. U-15. «Галицькі Леви» : «Кривбас» 08:00

ЧУ. МДХЛУ. U-12. «Галицькі Леви» : «СДЮСШОР» 10:00

ЮХЛ. U-19.  1/2 плей-офф. «Галицькі Леви» : «Динамо» 12:00

ХК «Галицькі Леви»

Інші новини

ukУкраїнська