#DolikeOlimpians за участі титулованої борчині відбувся у Червоноградській гімназії

14/03/2019

Цього разу відділення НОК України у Львівській області організувало традиційну зарядку з олімпійцем #DolikeOlimpians у Червонограді.

Вчора, 13 березня, школярі Червоноградської гімназії розминалися під керівництвом відомої спортсменки Тетяни Кіт. Сподобалось не лише дітям. «Я себе якоюсь зіркою відчула», – поділилася враженнями від заходу борчиня. При цьому Тетяна скромно змовчує про свої досягнення, але нам зрозуміло, чому діти з таким захопленням вітали її. Адже Тетяна Кіт – майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби, чемпіонка Європи серед жінок віком до 23 років, віце-чемпіонка Європи серед жінок, бронзова призерка чемпіонату світу серед жінок та бронзова призерка чемпіонату світу серед молоді віком до 23 років, визнавалася найкращою спортсменкою Львівщини за підсумками окремих місяців.

Допомагали проводити зарядку учениці гімназії, які професійно займаються художньою гімнастикою.

А після зарядки діти змагалися у загальношкільному етапі спортивно-масового заходу серед школярів «Олімпійське лелеченя».

Ці заходи спрямовані на реалізацію одного із важливих напрямків діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохотити дітей та молодь до занять фізичною культурою та спортом, до життя за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також адаптувати їх до здорового способу життя.

Почесними гостями спортивного свята були Христина Опьола (Подгрушна) – виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області, учасниця зимових Олімпійських ігор (1994 року) з гірськолижного спорту та Вікторія Вірт-Гарасимович – майстер спорту міжнародного класу з боксу, чемпіонка світу та Європи серед юніорів, стипендіат НОК України. На свято також завітав начальник вiддiлу фiзичної культури та спорту Червоноградської мiської ради Валерiй Гаврилюк.

Інші новини

ukУкраїнська