У Трускавці відбувся міський етап спортивного заходу серед школярів “Олімпійське лелеченя

08/04/2019

З метою виховання дітей у дусі олімпійських цінностей та впровадження в суспільстві здорового способу життя, що у свою чергу має забезпечити поліпшення здоров’я нації, її фізичний розвиток і духовне збагачення,  5 квітня 2019 року у Трускавці, в спортивно-оздоровчому комплексі дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» проводились міські змагання “Олімпійське лелеченя” серед школярів.

Основна мета заходу – реалізація одного із важливих напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохотити дітей та молодь всього світу долучитися до спорту, сприяти його філософії, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також залучити їх до активних занять фізичною культурою та спортом і адаптувати до здорового способу життя.

Організатори спортивно-масового заходу – відділ у справах сім’ї, молоді і спорту та міський відділ освіти Трускавецької міської ради.

Призерами змагань стали команди закладів загальної середньої освіти м. Трускавця – І місце – НВК «СЗШ №2 – гімназія, , ІІ місце – СЗШ №3 та ІІІ місце – СЗШ №1.

Директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович

Інші новини

ukУкраїнська