Стартував всеукраїнський конкурс спортивних журналістів та фотографів

12/06/2019

Нещодавно Національний олімпійський комітет оголосив про продовження традиції проведення Всеукраїнських конкурсів серед спортивних журналістів та фотографів.

Серед спортивних журналістів у XIX Всеукраїнському конкурсі «Україна олімпійська»  найкращих визначатимуть у таких номінаціях:

– Найкраща громадсько-політична газета року (відділ спорту);

– Найкраща спортивна газета року;

– Найкращий спортивний журнал року;

– Найкраща циклічна спортивна телепрограма;

– Найкраща циклічна спортивна радіопрограма;

– Найкраще електронне видання (відділ спорту);

– Найкращі спортивні журналісти;

– За відданість олімпійському руху;

– Дебют в спортивній журналістиці (відзнака імені відомого спортивного журналіста Олександра Мащенка);

– За найкраще висвітлення участі українських спортсменів в ІІ Європейських іграх 2019 року в м. Мінськ (Білорусь);

– За найкраще висвітлення участі українських спортсменів в І Всесвітніх пляжних іграх в м. Сан-Дієго (США);

– За найкраще висвітлення участі українських спортсменів в ХIV зимовому та ХV літньому Європейських юнацьких олімпійських фестивалях у м. Сараєво та Східне Сараєво (Боснія та Герцеговина) та м. Баку (Азербайджан) відповідно.

Відповідно до Положення конкурсу учасники зі Львівщини мають змогу передати роботи до 15 жовтня 2019 року до відділення НОК України у Львівській області  (контактна особа Наталія Васьо, тел. 097 304 65 81).

Докладніше з правилами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: http://noc-ukr.org/about/projects/konkurs-dlya-zhurnalistiv-/

Своєю чергою всі охочі взяти участь у XVIII конкурсі спортивної фотографії мають встигнути надіслати роботи до 15 жовтня 2019 року на адресу  fotokonkurs2019@noc-ukr.org. Традиційно поборотися за звання переможця зможуть як фотографи-професіонали, так і аматори. Вік учасників також необмежений: в окремій номінації визначать автора найкращої світлини на тему спорту серед дітей до 16 років. Усі умови фотоконкурсу розміщені за посиланням http://noc-ukr.org/about/projects/fotokonkurs/.

Відзначимо, що конкурси будуть проведені під егідою Комісії НОК «Преса та комунікації».

ukУкраїнська