Лучники Георгій Іваницький та Сергій Макаревич – найкращі спортсмени Львівщини за підсумками липня

02/08/2019

Титул найкращого спортсмена олімпійської Львівщини за підсумками липня 2019 року отримали  відразу двоє спортсменів – представники стрільби з лука Георгій Іваницький та Сергій Макаревич. Це визнання вони здобули завдяки спільному успіху на четвертому етапі Кубка світу зі стрільби з лука, що 7 липня ц.р. завершився в німецькій столиці місті Берліні.

Чоловіча збірна команда України у складі якої виступали двоє львів’ян Г. Іваницький та С. Макаревич, а також Олексій Гунбін із Сум, повернулися додому із срібними нагородами. Зокрема, в командній стрільбі з класичного лука серед чоловіків, до фіналу якоїукраїнці кваліфікувалися з 10 результатом, лучникам збірної команди України вдалося здолати команди Італії, Китаю та Канади.У фінальній дуелі за золоті нагороди «синьо-жовті» зустрілися з командою Туреччини. За рахунку 4-4 переможця визначали у перестрілці, де фортуна була на боці турків 27(10,7,10)-26(9,8,9).

Бронзовими призерами німецького етапу Кубка світу стали представники США, які виграли протистояння за 3-тє місце у суперників з Канади.

Виконком відділення НОК України у Львівській області та олімпійська рада Львівщини вітає їхніх тренерів: Заслужених тренерів України Тетяну Образцову, Василя Ткачика та Любов Юсько!

Інші новини

ukУкраїнська