Титуловані львівські спортсмени отримали пам’ятні подарунки від голови Львівської ОДА

06/09/2019

У п’ятницю, 6 вересня, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся із переможцями та призерами чемпіонату Європи зі стрільби з лука серед військовослужбовців та срібним призером чемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства, повідомляє сайт Львівської ОДА.

На зустрічі були присутні: Вероніка Марченко – чемпіонка Європи в особистому заліку та срібна призерка в команді чемпіонату Європи зі стрільби з лука серед військовослужбовців, Соломія Гнип – срібна призерка в команді чемпіонату Європи зі стрільби з лука серед військовослужбовців, Соломія Трапезнікова – срібна призерка в команді чемпіонату Європи зі стрільби з лука серед військовослужбовців, Юрій Гавелко – бронзовий призер в особистому заліку та бронзовий в команді чемпіонату Європи зі стрільби з лука серед військовослужбовців, Сергій Макаревич – бронзовий призер в команді чемпіонату Європи зі стрільби з лука серед військовослужбовців, Ярослав Мокринський – бронзовий призер в команді чемпіонату Європи зі стрільби з лука серед військовослужбовців та Андрій Федечко – срібний призер в команді чемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства.

Очільник області привітав спортсменів із високими здобутками та наголосив, що вони прославляють Львівщину на увесь світ.

«Перш за все хочу вас привітати, сьогодні вами пишається вся Україна. Бажаю подальших перемог, досягнень найкращих результатів. Зі свого боку, Львівська облдержадміністрація робитиме все для того, аби наш спорт розвивався, а спортсмени, які представляють Україну у світі мали усі можливості, які їм може надати держава», – наголосив Маркіян Мальський.

Опісля голова Львівської ОДА вручив спортсменам пам’ятні подарунки.

Зазначимо, з 27 серпня по 2 вересня 2019 року в грецькому місті Фермопіли відбувся І-й чемпіонат Європи зі стрільби з лука серед військовослужбовців. За підсумками змагань збірна команда Збройних Сил України, яка складалася з представників Львівщини здобула 4 нагороди: одну золоту, одну срібну та дві бронзові.

Золото жінки особисто – Вероніка Марченко.

Срібло жінки команда: Вероніка Марченко, Соломія Гнип, Соломія Трапезнікова.

Бронза чоловіки особисто – Юрій Гавелко.

Бронза чоловіки команда: Юрій Гавелко, Сергій Макаревич, Ярослав Мокринський.

Під час церемонії закриття провели показові змагання змішаних пар змішаних команд у стрільбі з лука на 30 м, в яких Вероніка Марченко разом з греком Андреусом Кокоузелісом здобули перемогу.

З 6 по 11 серпня в місті Бат, Велика Британія на чемпіонаті Європи з сучасного п’ятиборства львів’янин Андрій Федечко та Владислав Ридванський із Дніпра здобули срібну медаль в естафеті серед чоловіків.

Нагадаємо, традиційне голосування членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками серпня 2019 року Заслуженого майстра спорту з сучасного п’ятиборства Андрія Федечка.

Інші новини

ukУкраїнська