Представник кульової стрільби Павло Коростильов – найкращий спортсмен Львівщини за підсумками спортивного вересня-2019

02/10/2019

Виконком відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області визначив найкращого спортсмена місяця за підсумками виступів у вересні 2019 року. Преважною більшістю голосів вересневим номінантом обрано одного з найкращих вихованців школи кульової стрільби Львівщини – Заслуженого майстра спорту Павла Коростильова.

Під час чемпіонату Європи з кульової стрільби з малокаліберної зброї, який упродовж 14 – 23 вересня 2019 року тривав у м. Болоньї (Італія), цьогорічний випускник Львівського училища фізичної культури й теперішній студент Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Павло Коростильов став мультимедалістом, виборовши 8 медалей: 3 золотих, 4 срібних і 1 бронзову. Львівський армієць Павло Корстильов, зокрема, переміг у стрільбі зі стандартного пістолета на 25-метровій дистанції у особистій першості, у командній стрільбі зі стандартного пістолета на 50 метрів і з револьвера на 25 метрів, здобув «срібло» у стрільбі з револьвера (особисто), у стрільбі зі стандартного пістолета на 25 і 50 метрів серед змішаних команд разом з Оленою Костевич (Чернігів) і Оксаною Камінською (Рівне) та у командній стрільбі зі стандартного пістолета на 25 метрів. У швидкісній стрільбі з пістолета на дистанції 25 м у Павла Коростильова третє командне місце.

Відповідно Заслужені тренери України: Сергій Коростильов, який тренує Павла змалку та ще один його наставник Олександр Камінський стали найкращими тренерами місяця.

Щиро вітаємо титулованого спортсмена Львівщини і тренерський склад із успішним виступом!

Загалом на континентальній першості з кульової стрільби з малокаліберної зброї у Болоньї національна збірна України виборола 14 нагород.

Додамо, що Павло Коростильов увосьме відзначатиметься на Львівщині як найкращий спортсмен місяця, а за підсумками 2018 року саме його було обрано спортсменом року на Львівщині.

Про місце, дату і годину початку проведення церемонії нагородження буде повідомлено додатково.

Довідково. Павло Сергійович Коростильов народився 5 листопада 1997 року у Львові. Випускник КЗ ЛОР «Львівське училище фізичної культури», студент ЛДУФК імені Івана Боберського. Представляє Збройні сили України. Заслужений майстер спорту України, чемпіон ІІ Юнацьких Олімпійських Ігор, багаторазовий чемпіон світу та Європи, рекордсмен світу серед юніорів, учасник літніх Олімпійських ігор 2016 року та перший серед українських спортсменів, хто виборов ліцензію на Ігри Олімпіади 2020 року.

Інші новини

ukУкраїнська