Троє львів’ян стали переможцями II міжнародного турніру з боксу «Lviv Boxing Cup 2019»

12/10/2019

Сьогодні, 12 жовтня, у Львові на базі легкоатлетичного манежу навчально-спортивної бази літніх видів спорту СКА відбулися фінальні поєдинки ІІ міжнародного турніру з боксу «Lviv Boxing Cup 2019», за підсумком яких львівські майстри шкіряної рукавички Андрій Тишковець (до 52 кг), Іван Данча (до 69 кг) та Олександр Гриців (понад 91 кг) стали переможцями.

У фіналі Андрій Тишковець переміг за одноголосним рішенням суддів індонезійця Квангу Корнеліса. Досвідчений Іван Данча взяв реванш у свого молодого земляка Дмитра Кулі, якому програв на попередньому чемпіонаті Львівської області. В другому раунді конкурентного протистояння після зіткнення головами у Данчі відкрилося глибоке розсічення на чолі. Відтак суддівським рішенням Кулю було дискваліфіковано, а перемогу присуджено Данчі. І закривало програму фіналів жорстке протистояння надважковаговиків – Олександра Гриціва та француза Мойндзе Абуду, яке завершилося перемогою розділеним рішенням львівського боксера. Ще в одному фіналі (у вазі до 91 кг) представник Львівщини зазнав поразки. Француз Біонголо Омба переміг за явною перевагою в другому раунді Володимира Дяка.

ІІ Міжнародний турнір з боксу «Lviv Boxing Cup 2019» внесений до офіційного календаря АІВА. Започаткований він у Львові 2018 року. Перший турнір відбувся у форматі матчевої зустрічі, в якій взяли участь збірні команди Куби, Польщі, Білорусі та України. Цього ж року «Lviv Boxing Сир» був проведений за олімпійською системою за участі дев’яти команд світу.

Інші новини

ukУкраїнська