Відділення НОК України у Львівській області продовжує добру традицію розміщення бігбордів із зображенням “Найкращий спортсмен Львівщини”

06/11/2019

Зокрема, на бігбордах нашого міста розміщено зображення найкращого спортсмена Львівщини за підсумками серпня, Заслуженого майстра спорту України з сучасного п’ятиборства та срібного медаліста чемпіонату Європи Андрія Федечка.

Варто нагадати, що львів’янин Андрій Федечко разом із дніпрянином Владиславом Ридванським на початку серпня здобули “срібло” в естафеті на чемпіонаті Європи з сучасного п’ятиборства, що проходив у британському місті Бат. Українці фінішували другими, набравши 1489 очок. Перше місце вибороли господарі турніру британці Олівер Маррей і Майлз Пілладж, а третіми виявилися угорці Ріхард Беречкі та Іштван Малиц.

Довідково.
Андрій Федечко – український п’ятиборець, член національної збірної команди України, Заслужений майстер спорту. Вихованець Львівського училища фізичної культури. Спорстмен-інструктор спортивної роти Навчально-спортивної бази літніх видів спорту у Львові.
Тренери: Олег Фіалкович, Володимир Софієнко, Віталій Тарнакін.

Інші новини

ukУкраїнська