“Рухайся Свідомо – живи Активно!”: спортивний модуль #BeActive пройшов за участі Юрія Турянського та Юлії Ткач

25/09/2020

Сьогодні, 25 вересня, у Львівському вищому професійному училищі харчових технологій під гаслом: “Рухайся Свідомо - живи Активно!” відбувся спортивний модуль #BeActive. Захід пройшов за сприяння відділення НОК України у Львівській області та за участі очільника обласного відділення Юрія Турянського.

Свято розпочалося зі спільного виконання Державного Гімну України та Олімпійського Гімну. Учасників із Європейським тижднем спорту і, зокрема, заходом #BeActive привітали викладачі та директор Львівського ВПУ харчових технологій Наталія Склярчук.

На захід завітала видатна спортсменка, чемпіонка світу з вільної боротьби, учасниця трьох Олімпійських ігор Юлія Ткач, яка провела розминка для присутніх на дійстві. “Я провела легку, цікаву та водночас корисну розминку, показуючи правильну послідовність рухів, аби стати сильнішим, гарнішим і головне – здоровішим“, – зауважила знаменита борчиня. Вона не вперше бере участь у проєкті #BeActive і своїм життям є гарним прикладом для наслідування.

На завершення відбулася церемонія нагородження подарунками від НОК України у Львівській області. Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський і Юлія Ткач привітали учнів за активну участь у всіх змаганнях, подарували всім учасникам подарунки, нагородили грамотами і футболками з емблемою #BeActive за участь у тавариському матчі з міні-футболу, який відбувся напередодні.

Фотозвіт з події

Інші новини

ukУкраїнська