У Львові відбувся #OlympicLab, присвячений 30-літтю НОК України

20/12/2020

Черговий традиційний захід у рамках Всеукраїнського освітнього проєкту НОК України та Coca-Cola Foundation #OlympicLab, за напрямом «Основи розвитку бізнесу та кар’єри», який відбувся недільного ранку у Стрийському парку Львова 20 грудня 2020 року, було присвячено 30-літтю утворення Національного Олімпійського комітету України.

Учасниками заходу стали члени спортивної спілки ветеранів спорту «Фенікс», ветерани-аматори та представники відділення НОК України у Львівській області.

Ведуча заходу, заступник голови-відповідальний секретар відділення НОК України, очільниця Львівського відділення Олімпійської академії України проф. Оксана Вацеба разом із головою спортивної спілки «Фенікс» майстром спорту, Заслуженою працівницею фізичної культури і спорту України Тамарою Левчичовою, яка зовсім незабаром відзначатиме своє 90-ліття, наголосили на унікальності події 30-річної давності, коли в столиці України за активної позиції делегації зі Львівщини, вперше в історії було утворено незалежну національну олімпійську структуру.

Відтак усі учасники заходу, наймолодший з яких 19-річний Степан Беницький, а найстаршому Миколі Нестеренку виповнилося 86 років, долучилися до проєкту #OlympicLab за модулем «Основи розвитку бізнесу та кар’єри» та взяли участь у легкоатлетичному пробігові. На бігових алеях Стрийського парку Львова, зібралися люди різних професій: інженери, вчителі, лікарі, перекладачі, конструктори, науковці, енергетики, бухгалтери, які з радістю розповідали про важливі сторони своєї професійної діяльності, але для усіх із них чи не найулюбленішою життєвою справою є спорт, активний спосіб життя, різноманітні фізичні вправи. Власне з цим вони звертаються до молоді – бо щоб бути успішним у своїй професії, найважливіше піклуватися про свій фізичний стан, займатися спортом, знаходячи нових друзів, відчуття підтримки та здорового довголіття!

Після завершення святкових легкоатлетичних змагань, окрім спільних вітань Миколі Кулиничу до свята Миколая, головним суддею змагань Лідією Тимошенко було відзначено кращих у відповідних вікових категоріях. А в абсолютному заліку кращими виявилися: серед жінок – Ольга Стадник, Оксана Заліско, Марія Кулинич; серед чоловіків – Ярослав Конопельський, Іван Урущак, Орест Дубиняк.

Разом із величезним зарядом бадьорості та радості від спілкування, усі учасники святкового дійства отримали подарунки від НОК України й висловили найкращі побажання з нагоди 30-ліття цієї авторитетної в українського спорті громадської спортивної організації!

Більше світлин за посиланням.

Інші новини

ukУкраїнська