Вітаємо Лесю Шабан з днем народження!

Сьогодні свій день народження відзначає головний бухгалтер відділення НОК України у Львіській області Леся Петрівна Шабан. Вітаємо Лесю з уродинами і бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, гарного настрою, сімейного затишку і добра.

Увага конкурс!

Федерація велосипедного спорту України втілює мрії в реальність!
Давно хотів бути частиною команди кращих професіоналів велоспорту і мріяв про нову велоформу?

У Вас є можливість отримати ексклюзивний комплект велосипедної форми збірної команди України з рук кращих спортсменів країни! Все, що необхідно – це включити уяву, мати навики в дизайні або мати друга – знайомого, котрий зможе допомогти в цій справі та запропонувати свій варіант логотипу для сайту Федерації велоспорту Уккраїни (http://www.velosport.org.ua/).

Оголошується конкурс, в котрому можуть взяти участь усі бажаючі та покращити облік сайту Федерації велосипедного спорту України, а також отримати винагороду. Умови конкурсу:

1. До Дня Незалежності України (24.08.14) необхідно надіслати свій варіант логотипу на електронну скриньку germashova@prhouse.com.ua з поміткою (тема листа) “логотип для сайту ФВСУ”.

2. В листі вказати контактні дані для зворотнього зв’язку.

3. Технічні вимоги до логотипу – повинен бути оформлений у векторному графічному редакторі (.ai .cdr .eps плюс в формате .psd), а все інше Ваша фантазія.

Переможець буде визначений на конкурсній основі загального голосування на сторінці Race Horizon Park в соціальній мережі Facebook  (https://www.facebook.com/RaceHorizonPark).

Ми не відходимо від стандартів велоспорту, отож нагороди отримають трійка кращих конкурсу! Головна винагорода за кращий логотип переможцю – комплект велосипедної форми збірної України, за друге місце – годинник Tissot та за третє місце – ящик енергетичного напою Red Bull.

Що ж успіхів усім та хай переможе кращий!

ukУкраїнська