Львівщина розпочала підготовку до проведення Всеукраїнських спортивно-масових заходів «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень»

На виконання доручення Віце – прем’єр – міністра України  № 24056/1/1-14 від 03.07.2014 до листа Національного олімпійського комітету України від 25.06.2014 № 505-НК у Львівській області розпочато підготовку до проведення Всеукраїнських спортивно-масових та виховних заходів «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень».

Традиційно заходи в рамках цих акцій відбуваються з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, який цьогоріч припадає на 13 вересня.

Планується, що з метою пропаганди здорового способу життя та розвитку олімпійського руху, в рамках цих традиційних акцій у всіх районах і містах обласного значення, починаючи з Дня фізичної культури та спорту, відбудеться низка спортивно-виховних заходів в теоретичній формі – вікторини, диспути, конференції, семінари, усні журнали, зустрічі з видатними спортсменами, тренерами, ветеранами та діячами фізичної культури та спорту та в практичній формі – міні-турніри, естафети, спортивні змагання, конкурси, показові виступи вихованців спортивних шкіл та секцій, показові тренування з використання олімпійських ритуалів.

Обласне свято «Олімпійський урок-2014» відбудеться 13 вересня 2014 року у м.Жовква з проведенням обласних змагань з настільного тенісу. А в рамках заходів «Олімпійського тижня-2014» заплановано проведення 21 вересня ц.р. обласного легкоатлетичного кросу на дистанціях 2 км та 3 км у м. Львові.

Для успішної організації та проведення Всеукраїнських заходів «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень» підписано відповідне доручення заступника голови Львівської облдержадміністрації  Ю.Т. Підлісного за № 2/0/19-14 від 04.08.2014 року.

ukУкраїнська