«Кубок Карпат» – молодь обирає бокс і здоровий спосіб життя

9-13 вересня 2014 року в Палаці культури м. Моршина (Львівська область) під патронатом Національного Олімпійського комітету України й відповідно до єдиного календарного плану спортивно-масових заходів Міністерства молоді та спорту України на 2014 рік відбудеться Кубок України з боксу серед юніорів «Кубок Карпат» та Кубок України з боксу серед жінок.

У змаганнях очікується участь понад 100 найсильніших молодих боксерів, які представлятимуть збірні команди 20 областей України та Львівської області.

Організаційний комітет: Міністерство молоді та спорту України, Національний олімпійський комітет України, Львівська обласна державна адміністрація, управління молоді  та спорту Львівської облдержадміністрації, Моршинська міська рада, Федерація боксу України, СКК Моршинкурорт, Львівська обласна федерація боксу, Федерація боксу м.Львова, боксерський клуб «Стрияни» та генеральний спонсор змагань ТМ «Аляска».

Цьогоріч за результатами «Кубку Карпат» буде сформовано остаточний склад збірної команди України, що візьме участь в подальшій підготовці та змаганнях чемпіонату Європи, що відбудеться у наприкінці жовтня 2014 року в м. Анапа (Росія). Тож бажаємо усім кращим спортсменам впевнено увійти до когорти провідних атлетів збірної команди України та з гідністю представити нашу державу на чемпіонаті Європи.

На переможців та призерів Кубку України з боксу серед юніорів «Кубок Карпат» від організаторів очікують цінні подарунки, сувеніри та подарунки з символікою НОК України, кубок, медаль та диплом.

Змагання обіцяють бути наповнененими напруженими та цікавими поєдинками, а глядачі та вболівальники матимуть змогу насолодитися справді змістовним та високотехнічним боксом.

Урочисте відкриття змагань відбудеться в приміщенні Палацу культури м.Моршин (вул.І.Франка,52) 10 вересня 2014 року о 17.00 год.

Розпочнуть програму змагань учасники з попередніх поєдинків 10 вересня 2014 року о 15.00 год.

Контактні телефони:

Петро Яцикголовний суддя змагань,

суддя міжнародної категорії АІВАтел. моб. – 067 369 64 99

Влад Новаковський – старший тренер збірних команд України

з олімпійських видів спорту  у Львівській області тел./факс:  238-48-81,

моб. 0975439954,

е-mаil: ypr_sport_lv@ukrpost.ua, uprsport.vlad@mail.ru

ukУкраїнська