Школярі-книголюби взяли участь в Олімпійській розминці Форуму видавців

11 вересня ц.р. в ошатному приміщені Львівського Палацу мистецтв під час проведення традиційного велелюдного «Форуму видавців» відбулася зустріч школярів-книгоманів з львівським олімпійцем, учасником трьох зимових Олімпійських Ігор (2008, 2010, 2014 рр.) Андрієм Кісем.

В рамках Всеукраїнських акцій «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень» усі бажаючі юні читачі та книголюби взяли участь в Олімпійській розминці з тематичним відеосупроводм «Do Like Olimpians», яку й провів майстер спорту України з санного спорту, стипендіат НОК України Андрій Кісь.

Під час цієї зустрічі діти-книголюби взяли участь і в конкурсі «Олімпійська вікторина», цікаво проведеною ще однією львівською спортсменкою – олімпійцем, учасницею Ліллегамерської зимової Олімпіади, виконавчим директором відділення НОК України у Львівській області Христиною Опьолою-Подгрушною.

Найактивніші діти отримали подарунки від відділення НОК України у Львівській області, поспілкувалися зі спортсменами, які побажали усім перемог та успіхів, наголосивши, що «У здоровому тілі – здоровий дух та зробили спільну фотографію на добру згадку.

ukУкраїнська