13 жовтня відбудеться засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області

13 жовтня 2014 року (понеділок) в каб. 257 Львівської облдержадміністрації (Львів, вул. Винниченка, 18, другий поверх) під керівництвом голови відділення Юрія Турянського відбудеться засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області.

Під час проведення засідання відбудеться відзначення кращих спортсменів Львівщини.

На порядку денному будуть висвітлені основні підсумки та завдання розвитку олімпійського руху, визначені XXIX Генеральною Асамблеєю НОК України; розглянуті підсумки проведення на Львівщині Всеукраїнських акцій НОК України «Олімпійський урок-2014» та «Олімпійський тиждень-2014» та проект програми розвитку Олімпійського руху у Львівській області на період 2015-2018 років.

Початок засідання о 16 годині.

Пустомитівщина звітує про успішно проведені заходи «Олімпійського тижня-2014»

Подібно як і в інших районах Львівщини, успішно завершилися спортивно-масові заходи в рамках Всеукраїнських акцій «Олімпійський урок – 2014» та «Олімпійський тиждень – 2014».

Зокрема, в усіх загальноосвітніх школах району відбулися тематичні лекції, відкриті уроки, диспути, семінари, КВН, спортивні естафети, шкільні «Малі олімпійські ігри» тощо.

Серед найбільш помітних заходів районного рівня успішно проведено: відкритий чемпіонат місцевої ДЮСШ «Юність» з футболу та зустріч молоді з ветеранами футболу Пустомитівщини; районне спортивне свято у с. Солонка за участю заступника голови Пустомитівської райдержадміністрації В. Говенка в рамках якого відбулися показові тренування волейболістів, матчеві зустрічі з футболу, волейболу та настільного тенісу.

В с. Чишки організовано зустріч з майстром спорту міжнародного класу з дзюдо, чемпіонкою світу та Європи серед молоді Світланою Кухтій, а у Винниківській школі інтернаті відбулася зустріч із Заслуженим тренером України Ігорем Духом, де юні борці продемонстрували свої уміння з вільної боротьби.

Село Годовиця приймало змагання з легкоатлетичного кросу серед чотирьох дитячих вікових груп та ветеранів спорту, а в с. Давидів майже 50 учасників взяли участь у тематичному пробігу по шосе.

Районний центр став місцем проведення змагань з волейболу серед команд м. Пустомити, сіл Зубра, Оброшино та Ставчани. Школярі Пустомитівської загальноосвітньої школи № 1 визначали кращих у шаховому турнірі.

Загалом до спортивно-масових заходів в рамках Всеукраїнських акцій «Олімпійський урок – 2014» та «Олімпійський тиждень – 2014» у Пустомитівському районі було залучено майже 500 учасників.

ukУкраїнська