Відділення НОК України у Львівській області продовжило дію угоди про співпрацю з українською школою у місті Перемишль (Польща)

Цими днями у комплексі загальноосвітніх шкіл №2 імені Маркіяна Шашкевича міста Перемишля (Республіка Польща) відбулося урочисте посвячення школярів. На святкуванні були присутні почесні гості з України, а саме Світлана Книшик – начальник управління загальної, середньої, дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Христина Опьола – виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області, учасниця Олімпійських ігор в Ліллехаммері.

Директор школи, магістр Петро Піпка привітав учнів перших класів, ліцеїстів та гімназистів, а також новоприбулих членів школи, учнів з центральної та східної частини України, яких цього року приступило до навчання 20 осіб. З цієї нагоди вихованці підготували цікавий творчий концерт.

Від Національного олімпійського комітету України учні отримали олімпійські щоденники та футболки для шкільної команди. Особливою й приємною несподіванкою для директора української школи в Перемишлі було вручення почесної подяки за пропаганду олімпійського руху серед учнівської молоді.

За домовленістю сторін між школою та відділення НОК України у Львівській області було підписано угоду про співпрацю.

ukУкраїнська