Троє представниць Львівщини – володарки бронзових медалей чемпіонату світу з фехтування 2015 року!

Жіноча збірна України з фехтування на шпагах у складі трьох вихованок львівської школи фехтування: Олімпійської чемпіонки Яни Шемякіної, Ксенії Пантелеєвої та Анфіси Почкалової, а також тернополянки Олени Кривицької, у командній першості вибороли бронзові медалі чемпіонату світу з фехтування!

На шляху до світової “бронзи” українські дівчата перемогли суперниць з Казахстану (45-29), Швеції (45-41), Японії (37-36), поступившись у півфіналі другій у світовому рейтингу збірній команді Румунії (27-24). В поєдинку за 3-е місце наша національна збірна виявилась сильнішою за француженок (44-42).

Вітаємо тренера національної збірної, львів’янина Андрія Орліковського та бажаємо успішної підготовки до Ігор Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

В неділю пополудні А. Орліковський, А. Почкалова, К. Пантелєва прибули до рідного міста, де в міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького їх тепло зустріли начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, керівники обласної ШВСМ, відділення НОК України у Львівській області, обласної організації ФСТ «Динамо» України, рідні та друзі шпажисток.

В чемпіонаті Європи з кульової та стендової стрільби Львівщина представлена п’ятьма спортсменами

З 18 липня до 1 серпня ц.р. словенське місто Марибор приймає європейську першість з кульової та стендової стрільби.

За нагороди чемпіонату Європи змагаються найкращі стрілки з 46 країн континенту.

В програмі змагань кульова стрільба з малокаліберної зброї з 25-ти, 50-ти та 300 метрів, стрільба по рухомим мішеням та стендова стрільба.

У складі національної збірної команди України виступають п’ятеро представників Львівщини: Леся ЛеськівНаталія КальнишПавло КоростильовРоман Бондарук,Олександр Петрів.

Склад збірної України (дорослі)

Чоловіки.Сергій Куліш, Юрій Сухоруков, Андрій Сировня, Віктор Банкін, Павло Коростильов, Олег Омельчук, Роман Бондарук, Денис Кушніров, Володимир Пастернак, Олександр Петрів, Іван Лоік, Микола Мільчев, Єгор Чирва, Андрій Гільченко, Олексій Виливаний.

Жінки.Світлана Бойкова, Леся Леськів, Наталія Омельяненко, Ольга Голубченко, Наталія Кальниш, Оксана Камінська, Олена Костевич, Катерина Зеленська, Вікторія Червякова, Ірина Маловічко.

ukУкраїнська