Акцію НОК України «Do like Оlimpians» презентовано на Дрогобиччині

20/03/2014

Школярі 5-6 класів Рихтицької загальноосвітньої школи Дрогобицького району на Львівщині разом зі своїм учителем фізичного виховання Олегом Ліщинським з неприхованим хвилюванням чекали на приїзд почесних гостей. І 20 березня ц.р. на спортивне свято «Do like Оlimpians» до дітей завітали учасники Олімпійських Ігор – представники зимових видів спорту Львівщини.

Зокрема, майстер спорту України з санного спорту, учасник трьох «білих» Олімпіад (2006 рік – Турін (Італія), 2010 рік – Ванкувер (Канада), 2014 рік – Сочі (Росія) Андрій Кісь та майстер спорту України з гірськолижного спорту, учасниця зимових Ігор в Ліллехаммері 1994 року Христина Подгрушна-Опьола.

Розминка з олімпійцем Андрієм Кісем, за якого Львівщина зовсім нещодавно уболівала в олімпійському Сочі, видалася школярам справжнім казковим дійством, адже до сільської школи рідко коли навідуються відомі спортивні особистості. Свої олімпійські розваги після спільної розминки рихтицькі школярі продовжили змаганнями у спортивних естафетах. Цікавою й корисною виявилася й дружня бесіда з Андрієм, який всебічно та щиро намагався відповісти дітям на усі їхні запитання.

На святі також був присутній завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко, котрий усіляко сприяв в організації такого заходу, а виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області Христина Подгрушна-Опьола побажали усім учасникам цього шкільного свята успіхів та перемог.

Почесні гості-олімпійці відзначили команду переможців подарунками від НОК України, але усі школярі зауважили, що таке свято залишиться у їхній пам’яті назавжди!

Інші новини

ukУкраїнська