Проект НОК України «Dо like Olympians» презентовано в Сокалі на Львівщині

25/03/2014

Вже не вперше на Львівщині презентується новий проект НОК України та «The Coca Cola Foundation» – «Dо like Olympians».

Нещодавно за підтримки сектору молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації, відділення НОК України у Львівській області та обласного центру «Спорт для всіх» на базі Сокальського НВК „ЗОШ № 4 – ліцей” відбулося справжнє спортивне свято, участь у якому взяли кращі спортивні сім’ї Львівщини.

Перед початком обласного фестивалю “Мама, тато, я – спортивна сім’я” за участю одного з кращих спортсменів Сокальщини – переможця та призера багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань з легкоатлетичного бігу, ветерана-марафонця Василя Тетерка для усіх дітей та їхніх батьків проведено спеціальну розминку за програмою «Dо like Olympians».

Відтак кращі спортивні сім’ї Львівщини випробовували свої сили у різноманітних спортивних естафетах, в т.ч. й у плавальному басейні. Незважаючи на визначених переможців – родинні команди Лисяків та Здерків, які представляли Сокальський район, усі учасники змагань отримали подарунки від відділення НОК України у Львівській області – футбольні м’ячі та книги олімпійської тематики.

Інші новини

ukУкраїнська