На Пустомитівщині завершилися обласні пошукові змагання з волейболу серед сільських дітей «Хто ти, майбутній Олімпієць?»

02/04/2014

28 березня ц.р. Пустомитівщина приймала пошукові змагання з волейболу серед сільських школярів Львівщини під гаслом «Хто ти, майбутній Олімпієць?», присвячені Року Тараса Шевченка.

Цьогоріч в обласних змаганнях сільських юних волейболістів, які організовані під егідою управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» та відділення НОК України у Львівській області, взяли участь 5 дівочих команд (1998 р.н. і мол.) і 4 команди юнаків (1998 р.н. і мол.).

Кращими серед дівчат виявилася команда з села Солонки Пустомитівського району, а серед хлопців – команди з села Прилбичі Яворівського району.

Грамотами та медалями були нагороджені такі команди

Дівчата:

1 місце – команда с. Солонки Пустомитівського району;

2 місце – команда с. Зубра Пустомитівського району;

3 місце – команда с. Зашків Жовківського району

Юнаки:

1 місце – команда с. Прилбичі Яворівського району;

2 місце – команда с. Солонки Пустомитівського району;

3 місце – команда смт Підбуж Дрогобицького району.

Такі пошукові змагання серед сільських школярів Львівщини проводяться з метою покращення фізкультурно-спортивної роботи серед сільських школярів Львівщини, залучення їх до регулярних занять фізичною культурою і спортом та пошуку здібних юнаків та дівчат у дитячо-юнацькі спортивні школи, їх підготовка до участі у Всеукраїнських пошукових змаганнях під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?».

У 2014 році, окрім волейбольного турніру, програма передбачатиме також змагання з футболу, легкої атлетики, боксу, важкої атлетики, настільного тенісу, дзюдо, вільної боротьби.

Ольга Любичанківська, головний спеціаліст управління молоді та спорту ЛОДА

Інші новини

ukУкраїнська