Спортивний актив Львівщини долучився до участі у міській толоці

11/04/2014

Активну участь в рамках проведення Всеукраїнського дня довкілля та місячника озеленення, прибирання і благоустрою, взяли й представники фізкультурно-спортивного активу Львівщини. Зокрема, працівники управління молоді та спорту облдержадміністрації, представники відділення НОК України у Львівській області, обласного центру «Спорт для всіх» прибирали від сміття паркову зону “Піскові озера” у місті Львові. Участь у прибиранні взяв також і учасник трьох зимових Олімпіад, стипендіат НОК України санкар Андрій Кісь.

«Про проведення місячника і Дня довкілля» взяли активну участь у загальноміській толоці. Інша частина колективу разом з начальником управління Юрієм Майбородою приводила до ладу, прибирала, фарбувала робочі приміщення та прилеглу територію по вул. генерала Чупринки.

Така акція, яка проводиться щороку й покликана поліпшувати стан довкілля, благоустрій, збереження «зелених» зон, поширення екологічних знань, відбулася і в інших організаціях фізкультурно-спортивного спрямування Львівщини.

Інші новини

ukУкраїнська