Павло Коростильов – найкращий спортсмен Львівщини за підсумками травня 2014 року

04/06/2014

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління молоді та спорту облдержадміністрації і членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило кращим спортсменом Львівщини одного х найперспективніших молодих спортсменів Львівщини, учня 10 класу Львівського училища фізичної культури, представника кульової стрільби – Павла Коростильова!

Вже в сорокп’яте поспіль у м. Пльзень (Чехія) 08-11 травня 2014 року відбувся один з найпрестижніших міжнародних турнірів  «Гран Прі Визволення»  зі стрільби кульової, участь в якому взяло біля 747 стрільців з  32 країн світу. Павло Коростильов на цих представницьких змаганнях у вправі ПП-3 з пневматичного пістолета, увійшовши до фіналу змагань з другим результатом 584 очки, у фінальній стрільбі посів ІІІ місце серед елітних спортсменів в особистих змаганнях та ІІІ місце в команді.

Також до свого медального активу Павло Коростильов додав ІІІ місце в особистому заліку у вправі МП-10 та І місце в команді разом з Іваном Бідняком, та  ще одним львів’янином Романом Бондаруком, який у цій вправі посів ІІ місце.

За крок до п’єдесталу Павло завершив змагання у вправі МП-6 посівши   4 місце  в особистих змаганнях, але з партнерами по команді  Юрієм попружним та Віктором Банькіним здобув ІІ місце.

А на Кубку світу з кульової стрільби серед юніорів, який в останні дні травня 2014 р. Відбувався у німецькому містечку Зуль Павло Коростильов посів ІІІ місце у стрільбі з пневматичного пістолета вособистій першості та став переможцем у командних стартах.

Надалі юний талант не мав собі рівних у стрільбі із довільного пістолета на 50 м (вправа МП-6).

30 травня Коростильов тричі піднімався на найвищу сходинку п”єдесталу пошани. У ранковій програмі змагань Павло переміг у вправі МП-5 (стрільба із спортивного пістолета на 25м), а ввечері здобув ще дві золоті нагороди у  стрільбі із стандартного пістолета на 25м (вправа МП-10) – в особистій і командній першостях. Причому срібного призера Нірая Кумара з Індії він “обстріляв” відразу на 13 пунктів.

Інші новини

ukУкраїнська