В Олімпійському домі відбулося засідання робочої групи з реформування спорту

27/06/2014

В Олімпійському домі за участю президента НОК Сергія Бубки, заступника Міністра молоді та спорту Ігоря Гоцула та на чолі з головою, президентом Федерації плавання Дмитром Качуровським відбулося засідання робочої групи «Реформування системи спорту в Україні».

В рамках чергового засідання робочої групи, створеної за ініціативи та з числа представників національних олімпійських федерацій, Міністерства молоді та спорту і Національного олімпійського комітету, було розглянуто широкий спектр питань щодо можного реформування галузі фізичної культури та спорту.

Зокрема, були представлені та обговорені ключові ініціативи з розвитку спорту вищих досягнень, спорту в системі освіти, масового спорту, спортивної інфраструктури, питання фінансування спортивної галузі та правового забезпечення реформування сфери фізичної культури та спорту.

Наразі найближчим часом планується винести напрацьовані робочою групою пропозиції на розгляд і обговорення спортивної громадськості, скликавши нараду за участю керівників усіх національних олімпійських федерацій, спортивних товариств та відомств на чолі з Міністром молоді та спорту Дмитром Булатовим і президентом НОК Сергієм Бубкою.

Очікується, що остаточне рішення щодо необхідних конкретних реформ буде ухвалено наприкінці року на Спортивному конгресі за участю усіх суб’єктів спортивного руху.

www.noc-ukr.org

Інші новини

ukУкраїнська