Павло Коростильов – кращий спортсмен Львівщини за підсумками серпня 2014 року

03/09/2014

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління молоді та спорту облдержадміністрації і членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило кращим спортсменом Львівщини за підсумками серпня 2014 року одного з найперспективніших молодих спортсменів Львівщини, учня 11 класу Львівського училища фізичної культури, майстра спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Павла Коростильова!

Варто зауважити, що подібного визнання Павло здобував вже і в травні ц.р.

Звання кращого в серпні Павлу Коростильову принесла його перемога та встановлений рекорд світу у стрільбі з пневматичного пістолета під час ІІ літніх Юнацьких Олімпійських Ігор (м. Нанкін, Китай). Виступ юного львів’янина був одним із найкращих у складі юнацької національної збірної команди України. Його чемпіонська сума у вправі ПП-2 склала 203,4 бали, що на 0,6 очка більше світового рекорду, який він і сам встановив цього року.

Загалом збірна команда України, яку представляють 58 юних олімпійців з 20 регіонів здобула на Іграх 29 нагород, серед яких 9 золотих, 9 срібних та 11 бронзових, посівши у підсумку високе 3-е загальнокомандне місце.

Нагадаємо, що ІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри відбувалися в м. Нанкін (Китай) з 16 по 28 серпня 2014 року. На Іграх змагалося 3 787 спортсменів віком 14-18 років з 204 країн і регіонів світу. За 12 днів було розіграно 222 комплекти нагород в 28 видах спорту.

Вітаємо чемпіона Юнацьких Оліміпйських Ігор 2014 року Павла Коростильова та його тренерів – Заслужених тренерів України Валентину Коростильову та Олександра Камінського!

Інші новини

ukУкраїнська