28 вересня за участю олімпійців відбудеться благодійна акція «Данон» – «Пробіг з вірою в серці».

26/09/2014

28 вересня за участю олімпійців Львівщини відбудеться  благодійна акція «Данон» – «Пробіг з вірою в серці». Метою заходу є пропаганда благодійності та меценатства, здорового способу життя серед дітей, молоді та дорослих, розвитку спорту, молодіжного та дитячого волонтерського руху за участю всіх бажаючих та відомих спортсменів-олімпійців, компанія «Данон» проводить у м. Львові благодійну акцію «Пробіг з вірою в серці». Результатом акції є зібрані кошти, які будуть направлені на купівлю медичного обладнання для однієї з лікарень міста.

Цьогорічний пробіг відбудеться 28 вересня (неділя) ц.р. на проспекті Свободи. Участь у заході візьмуть Олімпійці Львівщини: Олімпійський чемпіон з кульової стрільби Олександр Петрів, учасниця Олімпійських ігор в Лондоні Вікторія Ленишин (художня гімнастика) та учасник трьох зимових Олімпіад Андрій Кісь (санний спорт).

13.00 – 14.30 – реєстрація учасників (площа перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької). Музичні виступи зі сцени – подіуму.

14.30 – 15.00 – початок пробігу, вихід учасників на старт (з проспекту Свободи у напряму пам’ятника Діви Марії).

15.00 – 16.00 – завершення пробігу, вручення сертифікату про зібрані кошти, вікторина на здорову тематику, виступи місцевих вокальних та танцювальних колективів.

Запрошуємо всіх!

Довідково:

«Пробіг з Вірою в Серці» – унікальна соціальна ініціатива компанії «Данон» в Україні, спрямована на збір коштів для допомоги дітям із захворюваннями серця. Проект вперше відбувся у Херсоні в 2010 р. За чотири роки існування марафону його географія розширилася: у 2011 р. до міст-учасників приєднався Кременчук, у 2012 р. благодійну акцію приймали чотири українських міста – Дніпропетровськ, Кременчук, Херсон і Полтава, у 2013 р. «Пробіг з вірою в серці» пройшов вже у 5 містах – Дніпропетровськ, Херсон, Кременчук, Вінниця та Полтава.

Група компаній «Данон» – світовий лідер з виробництва молочних продуктів. Місія «Данон» – нести здоров’я через продукти харчування якомога більшій кількості людей у світі. Компанія «Данон» працює в Україні з 1998 року. З червня 2010 року в результаті об’єднання компаній «Данон» і «Юнімілк», до компанії «Данон-Юнімілк» увійшло 3 заводи – «Данон-Дніпро» в Херсоні, де випускається близько 50% продукції «Данон», «Галактон» в Києві і «Кременчуцький міськмолокозавод» у Кременчуці. На сьогоднішній день компанія є виробником широкого асортименту продуктів торгових марок «Актімель», «Активіа», «Растишка», «Даніссімо», «Живинка», «Веселий пастушок», «Біобаланс», «Тьома», «Простоквашино», «Маша и Медведь», «Смешарики», «Актуаль».

Інші новини

ukУкраїнська