Юрія Турянського обрано до складу НОК України

08/10/2014

7 жовтня 2014 року в столиці України відбулася чергова ХХІХ звітно-виборна Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету України.

В засіданні взяли участь президент Європейських Олімпійських Комітетів, член Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету, уповноважений президента МОК Томаса Баха Патрік Хіккі, керівники національних олімпійських федерацій, регіональних відділень НОК, фізкультурно-спортивних товариств, уславлені олімпійці, представники громадських та державних організацій.

Львівщину на цьому представницькому олімпійському форумі представляв новообраний голова відділення НОК України у Львівській області, т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський та начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода.

На цій Асамблеї Сергія Бубку, який очолює НОК України з 2005 року, було переобрано на пост президента НОК на наступне чотириріччя.

Делегати Асамблеї проголосували й за новий персональний склад НОК України, до якого від Львівської області увійшов Юрій Іванович Турянський.

Варто відзначити, що в новому складі НОК України працюватимуть ще двоє львів’ян: Юрій Собота – як президент Федерації санного спорту України, Олександр Бібер – як перший віце-президент Федерації волейболу України та Олександр Павелець – як перший-віце президент Федерації боксу України.

Під час засідання Асамблеї начальник профільного управління, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода отримав почесну відзнаку НОК України за розбудову олімпійського руху в регіонах України.

Інші новини

ukУкраїнська