Яна Шемякіна – краща спортсменка Львівщини за підсумками листопада 2014 року

02/12/2014

Щомісячне голосування членів виконкому відділення НОК України у Львівській області та членів колегії управління молоді та спорту облдержадміністрації визначило кращою спортсменкою Львівщини за підсумками  листопада  2014  року Заслуженого майстра спорту України з фехтування Яну Шемякіну.

Це звання Яна Шемякіна здобула завдяки вдалому виступі на етапі Кубку світу в Хучжоу, де львів’янка піднялася на третю сходинку п’єдесталу пошани.

На своєму шляху Олімпійська чемпіонка Лондона здолала росіянку Алєксандру Магдіч і трьох господарок турніру – Гун Жун Хоу, Ін Мін Хоу і Юджі Сун, а у півфіналі Яна поступилася лідерові світового рейтингу та майбутній переможниці турніру угорці Емеше Сас.
Варто зауважити, що Яна Шемякіна вже втретє у 2014 році здобуває відзнаку кращого спортсмена Львівщини за підсумками окремого місяця.
Вітаємо Яну Шемякіну та її тренерів з перемогою!

Інформаційна довідка:
Шемякіна Яна Володимирівна народилася 5 січня 1986 року у місті Львові.
Аспірантка Львівського державного університету фізичної культури.
Заслужений майстер спорту України з фехтування. Представляє фізкультурно-спортивне товариство  «Динамо» України. Тренери: Заслужений тренер України Орліковський Андрій Вікторович, Заслужений тренер України Лопатенко Олег Миколайович. Відзначена державними нагородами: Орден «За заслуги» III ст. (2012); Орден Княгині Ольги III ст. (2007).

Інші новини

ukУкраїнська